Skip to content

Hest i træning

Mine træningsheste bliver behandlet som mine egne heste.

Det vil sige at din hest får samme opmærksomhed, omsorg og træning mens den er hos mig. En hest i træning hos mig bliver kun håndteret af mig; jeg strigler og sadler selv op, rider, sadler af/vasker, muger ud og lukker til/fra fold. Jeg har på den måde føling med hele managementet omkring din hest, og kan på den måde opsnappe selv de mindste ændringer i hestens adfærd, så jeg ved hvordan din hest har det. Det er min overbevisning at dette giver den bedste samhørighed og samarbejdslyst fra hestens side.

Hestene der er i træning hos mig kommer på fold dagligt (omkring 8 timer), og de tilbydes en alsidig træning; dressur indendørs/udendørs, skovture, forhindringer og ture ud til andre destinationer med lastbilen. Hestene rides både alene og sammen med andre.

At sende sin hest i træning hos en træner er en kæmpe tillidssag, det ligger mig derfor dybt på sinde jævnligt at holde ejer opdateret omkring hestens trivsel og træning. Opstår der tvivl og spørgsmål har jeg altid et tæt samarbejde med ejer af hesten.

Hest i træning

8900kr. ekskl. moms per måned