Skip to content

Profil

” Keep on dreaming and work hard

Jeg er ud af en familie fra byen, som aldrig helt har forstået min livsstil og passion HESTE.

Alligevel har jeg igennem hårdt arbejde formået at arbejde mig op igennem klasserne og rider i dag internationale konkurrencer i Working Equitation på eliteplan. Jeg har arbejdet med heste størstedelen af mit liv.

Sammen med nogle af de dygtigste mestre indenfor bl.a. den portugisiske ridekunst, har jeg opnået læring og indsigt i både omgang, kultur og træning af heste igennem århundreder. Jeg har været så privilegeret igennem årerne at have redet nogle af verdens bedste heste indenfor Working Equitation. De har været medvirkende til min udvikling som rytter og træner, og har givet mig forståelsen for de fineste hjælpere.

Mit liv er dedikeret til heste, til forståelsen af dem, og til på den måde at udvikle et ultimativt samarbejde, som resulterer i ridekunst på højt plan, hvor både hest og rytter nyder godt af hinanden og finder glæde i den daglige træning og på konkurrencebanerne.

Jeg lærer dagligt af mine fejl og successer, både i min egen ridning, men også i undervisningen af andre ekvipager, og mit ønske er at hjælpe så mange ryttere som muligt til en bedre forståelse af hestens natur og træning af dem.

For mange år siden blev jeg tryllebundet af den sydeuropæiske disciplin Working Equitation. Disciplinen, der består af flere forskellige elementer, er enormt udfordrende og alsidig, og giver både hest og rytter mulighed for at udvikle dressuren til ekstreme højder. Working Equitation er sjov og perfektionistisk, og kræver en enorm selvdisciplin af dig som rytter, hvilket jeg elsker.

Working Equitation bygger på en solid uddannelse i dressur, og det er også her jeg hjælper flest ryttere i gang. I min egen ridning såvel som i min undervisning er lethed, smidighed og alsidighed de bærende elementer. I min optik får man kun en velredet og atletisk hest ved minimal indvirkning på hestens naturlige mekanisme, igennem forfinet indvirkning af sæde, schenkler og vægt. Kun på den måde lærer hesten at bruge sin overline/bagpart korrekt ind i en naturlig balance og bæring.