Skip to content

Undervisning

Basisuddannelsen af hesten er den vigtigste grundsten for et sundt og langvarigt samarbejde mellem hest og menneske. Vi bør som hesteejere, ryttere, trænere, staldpersonale, professionelle og hobbyryttere igennem det daglige management, tilstræbe så god indsigt i vores hests adfærd, at vi kan afkode selv de mindste ændringer. Det er min filosofi, at vi skal have fingeren på pulsen i alle aspekter som hestens træning, fodring, foldbesøg, udmugning, vask, pelspleje, tilpasning af udstyr, behandling af fagfolk etc. for på korrekt vis at forstå vores heste.

Jeg underviser grundlæggende i klassisk dressur, med henblik på at kunne kaste sig over Working Equitation, hvis ekvipagen får lyst at sætte lidt farve på dressuren og prøve den af i praksis.

For mig handler håndtering og træning af hesten om at opnå et ultimativt samarbejde, hvor hesten holder af at være sammen med rytteren om de daglige træninger. Om det er fra jorden eller ryggen er underordnet. Hver gang vi som menneske har vores hest i hænder handler det om samarbejde. Via alsidig træning tilbyder jeg hesten både psykiske og fysiske udfordringer, og bevarer hestens lyst til arbejdet, der gerne skal følge en opadgående kurve. Hestens gymnasticering og afbalancering er af allervigtigste betydning. Dette leder til lethed, styrke, smidighed og samling. Working Equitation er baseret på arbejdsridning, hvor det ultimative mål er at kunne ride hesten på én hånd. Det betyder at rytteren skal kunne ride hesten for sæde, schenkler og vægt, hvilket fordrer en hest der udnytter styrken i sin bagpart, og bevæger sig let på forparten.

Det er vigtigt for mig at rytteren, ligesom hesten, forstår opgaven, og har lyst til, og mod på at arbejde videre med opgaven derhjemme, så ekvipagen kan være forberedte til næste lektion. Jeg har øje for at mennesker, ligesom heste, indlærer forskelligt, og bruger derfor også forskellige indlæringsmetoder til at opnå størt mulig fremgang.

Med mine 30 års erfaring indenfor hesteverdenen har jeg specialer indenfor:

Rideundervisning

Mine uddannede heste

699kr. ex. moms

Lektion á 60 min.*

Onlineundervisning

449kr. ex. moms

Lektion á 60 min.*

Rideundervisning

Din egen hest

549kr. ex. moms

Lektion á 60 min.*

*Aflysning
Alle lektioner betales forud, enten på faktura eller mobilepay 22293803.
Pengene refunderes IKKE ved aflysning af en bestilt og betalt lektion.
Man er velkommen til at "sælge" sin lektion til anden side på fastsatte sted og tidspunkt.